Twegiite
Image default
Zorg

WAT DOET FYSIOTHERAPIE AMSTERDAM ZUID?

 Bij fysiotherapie Amsterdam Zuid bent u terecht voor al uw fysiotherapeutische behandelingen. Fysiotherapie is de behandeling van al uw spier, gewrichts- en botklachten. Ook ligamenten en pezen kunnen door de fysiotherapeut behandeld worden. Fysiotherapeuten staan ook bekend om hun medische massages die voor vele doeleinden geschikt kan zijn. Onze fysiotherapeuten zijn behalve heel ervaren ook heel erg kundig in hetgeen zij doen. Op elk gebied van de fysiotherapie hebben onze therapeuten ervaring in waardoor we u met volledige 100% mogen garanderen dat wat u klacht ook mocht zijn wij u zullen kunnen helpen. Hoe erg u klacht ook zou mogen zijn of lijken wij geven niet gauw op. We proberen tot het uiterste om uw kwaliteit van leven wederom te brengen naar tevredenheid. 

IS JULLIE PRAKTIJK HEEL ERG DRUK?

Bij fysiotherapie Amsterdam Zuid gaan wij ervoor dat u zich op uw gemak voelt. Daarom werken wij strikt op afspraak basis. Dat wil zeggen dat wanneer u binnen stapt er niet veel mensen in de kliniek zijn en dat u ook niet hoef te wachten om direct geholpen te worden. Maar het zou ook kunnen zijn dat door de omvang van uw klachten of simpelweg om privacy redenen u niet naar ons kliniek zou willen komen in Amsterdam Zuid dan kunnen wij u ook op locatie behandelen. Wij zorgen ervoor dat wij altijd met z’n tweeën uw bezoeken zodat u veiligheid gewaarborgd is en dat onze reputatie ook hoog blijft en er dus geen ruimte is voor misverstanden.                           

MOET IK MET EEN VERWIJZING VAN DE HUISART BRENGEN?

Nee dat hoeft niet altijd. De meeste fysiotherapeutische behandelingen voor spier en gewrichtsaandoeningen zijn niet van dien aard dat u eerst uw huisarts hoeft te raadplegen. Zo kan ook uw sportschool of trainer u verwijzen naar de fysiotherapeut hier in Amsterdam Zuid. Wel is belangrijk te weten dat indien u twijfelt of indien u bij ons beland zonder verwijzing en het blijkt dat u aandoening eerst medische screening nodig heeft wij u wel niet zullen kunnen behandelen maar zullen adviseren om eerste de huisarts te raadplegen