Twegiite
Image default
Dienstverlening

Social media strategie op maat

Social media is niet meer alleen maar leuk, het is ook nog eens nuttig. Vooral voor bedrijven bieden de populaire kanalen tegenwoordig veel mogelijkheden. Sterker nog, als je een bedrijf hebt, dan is het niet erg slim om geen social media in te zetten. Nu begrijpen we bij Your Business Online dat niet iedereen een social media pro kan zijn. Daarom kun je dit onderdeel overlaten aan ons. Zodra we genoeg weten over jouw bedrijf en je doelen, stellen we een social media strategie samen om deze vervolgens toe te passen. En natuurlijk doen we belangrijke dingen in overleg en houden we jou op de hoogte van de vorderingen.

Your Business Online regelt jouw social media

Bij Your Business Online hebben we al enige tijd ervaring met verschillende veelgebruikte social media kanalen. We zijn steeds op de hoogte van alle ontwikkelingen die plaatsvinden op dit gebied. Veranderingen gaan snel en zijn soms moeilijk bij te houden. Wat vorige maand nog werkte, kan nu ineens minder effect hebben. Daarom blijven we ons verdiepen in de nieuwste mogelijkheden. En deze gebruiken we graag om jouw bedrijf op te laten vallen bij je doelgroep.

LinkedIn en YouTube marketing

Alle andere (muziek)streaming kanalen ten spijt, YouTube wordt nog steeds het meest gebruikt voor het kijken van video’s en filmpjes. En daar kun je als bedrijf dan weer mooi gebruik van maken. YouTube marketing is namelijk zeer effectief gebleken. Op YouTube kun je adverteren in de vorm van een video en bewegende beelden zorgen ervoor dat mensen langer op een pagina blijven hangen. En dat is precies wat je wilt. Richt jouw bedrijf zich specifiek op andere bedrijven? Dan kan LinkedIn marketing ingezet worden om onder de aandacht te komen van potentiële klanten. Is marketing niet je sterkste kant, neem dan snel contact met ons op!

https://www.yourbusinessonline.nl/