Twegiite
Image default
Sport

Kom makkelijk, snel en mooi in shape met EMS fitness

Heb je niet veel tijd om te sporten en baal je daar van omdat je graag fit en sterk wilt zijn en blijven? Of vind je sporten helemaal niet zo leuk maar wil je wel goed in shape zijn? Dan is EMS fitness absoluut een uitkomst voor jou! Met EMS word je namelijk in korte tijd fit en sterk. En hier hoef je niet heel veel voor te doen en zelfs de deur niet voor uit!

Je zal je afvragen hoe dat kan, want om goed in shape te komen en blijven moet je normaal gesproken toch heel wat inspanning leveren en er veel tijd mee bezig zijn?

Met EMS fitness train je met ondersteuning van elektrostimulatie. Vanzelfsprekend moet je er wel iets voor doen om je lijf in goede conditie te krijgen, maar met EMS fitness kost je dit maar twee keer per week 20 minuutjes.

Alle spieren tegelijkertijd trainen

Voordat je een training begint trek je het speciale trainingspak aan en doe je speciale banden om je armen en benen. In het trainingspak en de banden zijn elektroden verwerkt. In het trainingspak zelfs 12 elektrodeparen. Alle elektroden spreken weer andere spiergroepen aan.

Via de elektroden ontvangen de spieren kleine elektrische stroomstootjes. Deze worden door een EMS apparaat verzonden, welke via snoeren aan het trainingspak en de bandelektroden verbonden is. Alle elektroden spreken andere spiergroepen aan. Dit doen ze allemaal tegelijkertijd. Dus de gehele duur van de training worden alle spieren extra gestimuleerd. Dus wanneer jij een oefening uitvoert om je billen extra te trainen, worden alsnog alle andere spieren ook ‘getraind’. Dit is in de sportschool natuurlijk niet mogelijk. Daarom kan je met EMS fitness binnen veel kortere tijd hetzelfde resultaat behalen.

Tijdens het trainen met EMS hoef je je niet in het zweet te werken. Het enige dat je hoeft te doen is verschillende makkelijke oefeningen uit te voeren. Enkele oefeningen zijn lunges voor de beenspieren, squads voor de bilspieren en sit ups voor de buikspieren. Ter ondersteuning kan je één van de 40 ondersteunende video’s aanzetten tijdens jouw training.

Spreekt deze manier van fit worden jou ook aan? Check dan snel de website van StimaWELL voor meer informatie.

https://www.stimawell.com/nl-nl