Twegiite
Image default
Dienstverlening

De beste hulp bij het leeghalen van woningen van Alle Rommel Opgeruimd

Moet het huis van een familielid of lieve vriend/vriendin leeggehaald worden wegens verhuizing naar een verzorgingstehuis of overlijden? Ziet u op tegen de hoeveelheid werk en de emoties die erbij komen kijken? Of heeft u niet veel tijd, kunt u het lichamelijk niet aan om zware meubels uit het huis te tillen of heeft u de middelen niet om de inboedel af te voeren? Een huis leegmaken kunt u met een gerust hart overlaten aan ons prettige team van Alle Rommel Opgeruimd.

Wij bieden u professionele begeleiding bij het leegruimen van de woning van uw ouders, ander familielid of vriend. U hoeft zelf alleen maar de spullen van waarde en kostbaarheden uit de woning te halen, voor de rest van de inboedel gaan wij voor u aan de slag. Mochten wij tijdens onze werkzaamheden toch nog iets van waarde vinden dan zullen wij altijd contact met u opnemen.

Wij gaan hetzelfde te werk als een verhuisbedrijf. Dat wil zeggen dat alle kleine spullen zorgvuldig worden ingepakt in dozen. De grote spullen zoals meubels worden netjes in plastic verpakt. We plaatsen alles in onze eigen vrachtwagen, welke overigens zonder tekst op de zijkant dus onopvallend is. ‘Het leven’ van uw ouders, familielid of vriend komt dus niet open en bloot op straat te staan en wordt ook niet in een containerbak voor de deur gegooid. Wij gaan ten alle tijden discreet, zorgvuldig en netjes met alle spullen om.

Dagelijks overdag en ’s avonds bereikbaar

Bent u geïnteresseerd in een huisontruiming door ons team? U kunt ons elke dag bellen op telefoonnummer 0252-742 502. Ook in het weekend en de avonden zijn wij bereikbaar. Wij kunnen u telefonisch alvast een voorlopige prijs geven, de uiteindelijke offerte wordt gemaakt tijdens een bezichtiging van de woning. Onze offertes bevatten geen kleine lettertjes, alle afspraken die gemaakt zijn worden voor de afgesproken prijs uitgevoerd. Wij bieden altijd een scherpe prijs. 2 Mocht u willen dat de woning bezemschoon wordt opgeleverd dan verzorgen wij dit ook voor u. De bedekking op de vloer (zoals vloerbedekking, parket of laminaat), vitrage, gordijnen, gordijnrails en zonwering wordt allemaal door ons verwijderd. Gaatjes in muren en plafonds worden door ons opgevuld. De woning wordt kant en klaar door ons opgeleverd, u heeft er geen omkijken meer naar!

https://www.allerommelopgeruimd.nl/