Twegiite
Image default
Sport

Efficiënt en effectief trainen met EMS: het SYMBIONT Smart Body Concept

Ben je op zoek naar een optimale EMS sportervaring in een EMS sportschool? Dan is het Smart Body Concept van SYMBIONT precies wat je nodig hebt. Met EMS, of elektrische spierstimulatie, krijg je snellere resultaten en kun je in slechts 2 keer 20 minuten dezelfde resultaten behalen als bij 3 tot 4 uur traditioneel sporten. Het SYMBIONT concept is geschikt voor verschillende bewegingsvormen en biedt individuele en medisch gevalideerde programma’s voor EMS spierstimulatie en ontspanning. Het EMS sport pak is draadloos te integreren met het apparaat en gemaakt van hightech, antibacteriële vezels. De app biedt heldere gegevensweergave en de mogelijkheid om de workout aan te passen. SYMBIONT is een Duits product van Schwa-Medico, dat al jaren EMS producten levert voor ziekenhuizen, specialisten en thuisgebruik. Neem contact op voor meer informatie over het revolutionaire SYMBIONT EMS sport systeem.

Optimale EMS sportervaring

Het Smart Body Concept van SYMBIONT biedt een optimale EMS sportervaring in jouw EMS sportschool. EMS, of elektrische spierstimulatie, versterkt de normale spierimpuls en zorgt voor snellere resultaten. Een training van 2 keer 20 minuten met EMS staat gelijk aan 3 tot 4 uur sporten op de traditionele manier. Het SYMBIONT concept is geschikt voor diverse bewegingsvormen, zoals yoga, cardio, krachttraining en revalidatie- of afvaltrajecten. Het concept is gebaseerd op jarenlange ervaring en biedt individuele en medisch gevalideerde programma’s voor EMS spierstimulatie en ontspanning. SYMBIONT bestaat uit een EMS sport pak, een EMS apparaat en een app om de gegevens te lezen en in te voeren. Het pak is draadloos te integreren met het apparaat en kan zowel binnen als buiten gebruikt worden. Het EMS sport pak is gemaakt van hightech, antibacteriële vezels en bevat biosensoren om alle benodigde lichaamsfuncties te meten. De app biedt heldere gegevensweergave en de mogelijkheid om de workout aan te passen. EMS stimulatie versterkt niet alleen de elektrische signalen van het lichaam, maar activeert ook diepe spierlagen en bevordert de doorbloeding. SYMBIONT is een Duits product van Schwa-Medico, dat al jaren EMS producten levert voor ziekenhuizen, specialisten en thuisgebruik. Het SYMBIONT EMS sport systeem is in Duitsland al zeer populair en wordt gebruikt in vrijwel iedere belangrijke EMS sportschool(keten). In Nederland neemt de vraag naar EMS in de EMS sportschool ook toe. Neem contact op voor meer informatie.

EMS training wordt steeds populairder

EMS training met EMS trainers wordt steeds populairder onder sporters vanwege de efficiëntie en de voordelen voor zowel gebruikers als aanbieders. Met EMS (Electro Muscle Stimulation) wordt sporten ondersteund door elektrische spierstimulatie, wat resulteert in een optimale training in een kortere tijd. Het nieuwste EMS-trainingsapparaat op de markt is de SYMBIONT, ontwikkeld door Schwa-Medico, een toonaangevend bedrijf op het gebied van EMS-trainers. De SYMBIONT combineert wetenschap en gezondheid en biedt een unieke trainingservaring. Het EMS-pak van de SYMBIONT bevat 24 meetpunten die bio-elektrische metingen van het hele lichaam mogelijk maken. Het pak is comfortabel en kan gebruikt worden bij verschillende soorten trainingen, zoals cardio, yoga, krachttraining en fitness. EMS training met de SYMBIONT zorgt voor positieve resultaten bij zowel beginners als gevorderden en kan ook gebruikt worden door sporters met blessures of gewrichtspijn. Wil je meer weten over EMS training en de SYMBIONT EMS-trainers? Neem dan contact met ons op.

Meer spieren tegelijkertijd aanspreken met EMS training

EMS training staat voor elektrische spierstimulatie en is een methode om meerdere spieren tegelijkertijd aan te spreken. Tijdens een EMS-training worden elektroden op specifieke spiergroepen geplaatst, waardoor er elektrische impulsen naar de spieren worden gestuurd. Deze impulsen zorgen ervoor dat de spieren samentrekken en ontspannen, net zoals bij reguliere krachttraining.

Het voordeel van EMS-training is dat je met minder inspanning en in een kortere tijd meer spieren kunt trainen. Omdat de elektrische impulsen diep in de spieren doordringen, worden ook dieperliggende spiervezels gestimuleerd. Hierdoor kun je effectiever werken aan spierversteviging en spieropbouw.

EMS-training is geschikt voor zowel beginners als gevorderde sporters. Het kan helpen om sneller resultaat te behalen en blessures te voorkomen. Daarnaast is het ook een goede aanvulling op andere sportactiviteiten. Met EMS-training kun je op een efficiënte en effectieve manier aan je spierkracht werken.

https://www.symbiont360.com/nl