Twegiite
Image default
Tuin en buitenleven

Het vakkundig aanleggen van uw bestrating door hoveniersbedrijf Blaricum

Wilt u een mooie tuin met bestrating? Dat kunnen wij voor u regelen bij hoveniersbedrijf Blaricum. In een creatief proces komen wij samen tot een sfeervolle invulling komen van uw tuin met de juiste bestrating.

Bestrating door hoveniersbedrijf Blaricum

Bestrating maakt een belangrijk onderdeel uit van de sfeerbepaling in uw tuin. Grote tegels van beton zorgen bijvoorbeeld voor een ruimtelijk effect. Een kleine tuin lijkt hierdoor meteen groter. Siergrind als deel van de tuinbestrating geeft weer een heel andere sfeer en uitstraling aan uw tuin. Zo zijn er ook allerlei soorten klinkers als gebakken straatstenen of waaltjes die het verschil maken. Wij van hoveniersbedrijf Blaricum adviseren u uiteraard graag bij het maken van een keuze voor de ideale tuintegels. Bij het aanleggen van de tuinbestrating houden wij met allerlei aspecten rekening. Bijvoorbeeld met de afwatering, zodat er geen water blijft staan na een hevige regenbui. De bestrating van tuinen is een van de specialiteiten van ons hoveniersbedrijf Blaricum. Overigens vormt de tuin laten bestraten ook onderdeel van een complete tuinaanleg. Wij zijn wat dat betreft flexibel en bestraten uw tuin opnieuw of leggen vanaf het eerste ontwerp uw tuin volledig aan.

Bestrating en legverband

De tegels of stenen van uw keuze zijn niet de enige bepalende factoren voor de sfeer en uitstraling. Datzelfde geldt namelijk ook voor het legverband. Stenen zijn op verschillende manieren in verband te leggen. Bijvoorbeeld in de vorm van een blokverband. Dat betekent dat wij van hoveniersbedrijf Blaricum de tuintegels zo leggen dat er vierkanten ontstaan. Een ander legverband is halfsteensverband dat heel populair is om toe te passen in tuinen. Deze vorm oogt wat speelser met stenen die lijken te verspringen. Zo zijn er nog veel meer legverbanden die hoveniersbedrijf Blaricum graag met u doorneemt. Uiteraard is het mogelijk om voorbeelden te bekijken, zodat u een goede indruk krijgt van de opties.