Twegiite
Image default
Woning en Tuin

Mooie tuin met veranda

De tuin is pas echt compleet wanneer je er veranda hebt staan om van de tuin te genieten. In de zomer kun je volop genieten van de tuin en je kunt er lekker eten met de familie of vrienden.

Een veranda is een constructie van hout wat voor een verhoging zorgt in de tuin. Vroeger liep de veranda rond de hele huis maar moderne woningen hebben het vaak helemaal niet. Als je een veranda wil zal je het dan ook moeten laten bouwen. In Nederland laten de meeste mensen een overdekte veranda bouwen zodat ze het door de hele jaar kunnen gebruiken.

tuinmaximaal.nl/

Een gewone veranda kun je niet gebruiken in de winter of wanneer het regent. In Nederland kan het dan ook op iedere moment regenen, zelfs als het mooie weer is. Het is zeker veel handige om een overdekte veranda te hebben waarin je beschermd bent tegen regen en andere onweer.

De kosten van een gewone veranda liggen wel lager dan het laten bouwen van een overdekte veranda. Op de lange termijn is het de investering natuurlijk wel waard omdat je er vaker gebruik van maakt. Uiteindelijk is het ook een kwestie van smaak en niet alleen budget.

fonteyn.nl/