Twegiite
Image default
Dienstverlening

Buitensluiting tijdens feestdagen

Veel mensen denken dat ze geen ander optie hebben dan een raam open te breken wanneer ze tijdens de feestdagen buitengesloten raken. Ze kunnen echter wel gewoon een slotenmaker Den Haag bellen. Een aantal slotenmaker bedrijven zijn namelijk gewoon open tijdens de feestdagen.

Zo is het mogelijk op de eerste en tweede kerstdag gewoon een slotenmaker Den Haag te bellen bij buitensluiting. De diensten kosten dan wel meer geld maar ze zijn nog wel steeds beschikbaar. Tijdens de feestdagen betaal je bijna twee keer meer dan je normaal zou betalen. Dit komt doordat de bedrijven die wel open zijn extra toeslagen aan werknemers moeten betalen. Op deze feestdagen is het toeslag meestal rond de 100% en bij sommige bedrijven zelfs 200%. Je kunt dus nog wel geholpen worden maar je betaald wel iets meer voor de diensten.

 

Het is dan ook zeker verstandig om eerst te vragen wat het gaat kosten voordat je een slotenmaker Den Haag langs laat komen. Zo weet je hoeveel het kost en of je wel bereid bent het te betalen. Als je het bedrag te hoog vindt bel dan nog een paar andere slotenmakers. Het kan zo zijn dat de slotenmaker die je eerst belt gewoon te veel geld in rekening wil brengen. Hou dit dan ook altijd in je achterhoofd bij het bellen.