Twegiite
Image default
Mode en Kleding

De verschillende soorten bucket hats

Soorten bucket hats
Er zijn verschillende soorten bucket hats. Sommige zijn gemaakt van katoen en zijn gewoon een effen kleur, terwijl andere gemaakt zijn van zijde of zelfs leer en vaak voorzien zijn van opvallende prints of designs. Er zijn ook bucket hats met een brede rand die extra bescherming bieden tegen de zon. Mensen dragen bucket hats vooral wanneer ze buiten willen zijn, zoals bij het wandelen, kamperen of op het strand. De hoed biedt bescherming tegen de zon en kan ook helpen om het hoofd koel te houden. Sommige mensen dragen de hoed ook als fashion statement.


De prijs van een bucket hat

De prijs van een bucket hat kan variëren. Goedkopere exemplaren zijn vaak gemaakt van katoen en kosten rond de 10 tot 20 dollar. Durere exemplaren, gemaakt van bijvoorbeeld zijde of leer, kunnen wel 50 dollar of meer kosten. Het hangt dus af van het materiaal en de kwaliteit van de hoed wat de prijs zal zijn. Over het algemeen is een bucket hat een handige en stijlvolle accessoire voor wanneer je buiten bent en de zon op je hoofd wilt beschermen. Of je nu op zoek bent naar een goedkope basic bucket hat of een dure designerhoed, er is voor ieder wat wils als het gaat om bucket hats.


Festivals en bucket hats

Bucket hats zijn populair op festivals. Dit soort hoedjes, ook wel vissershoedjes genoemd, worden vaak gedragen om zonnestralen tegen te houden. Ze zijn gemakkelijk te dragen en bieden goede bescherming tegen de zon. Sommige mensen dragen ze ook om hun haar te bedekken of om een fashion statement te maken. Bucket hats zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende kleuren en ontwerpen, dus er is voor ieder wat wils. Ze zijn een leuke en praktische accessoire om te dragen op festivals. Tevens raak je je vrienden nooit meer kwijt, je spot ze gemakkelijk tussen het festivalpubliek! De bucket hats steken namelijk overal bovenuit.

 

https://mybuckethat.nl/buckethat