Twegiite
Image default
Mode en Kleding

Hoeveel bikini’s neemt een vrouw mee op vakantie

Hoeveel bikini’s neemt een vrouw mee op vakantie

 

Iedere vrouw die op vakantie gaat neemt minimaal twee bikini’s mee. Er zijn er maar weinig die denken aan één freya bikini genoeg te hebben. Logisch natuurlijk, want een vrouw denk overal aan! Zo is het vaak een reden om er meer mee te nemen, omdat ze gaandeweg de vakantie natuurlijk bijkleuren. De bikini die ze dan de eerste dagen hebben gedragen past dan vaak niet meer bij de bruine kleur. Dus dat is vaak een reden die wordt genoemd. Daarnaast is het natuurlijk ook belangrijk dat je niet iedere keer met dezelfde bikini op de foto staat en als laatst moet de bikini natuurlijk ook passen bij onder het jurkje wat je draagt naar het strand of het zwembad. Dus vraag jij je af hoeveel bikini’s een gemiddelde vrouw meeneemt op vakantie, dan hebben wij het antwoord voor je. 

 

8 dagen op vakantie

 

Een vrouw die gemiddeld 8 dagen op vakantie gaat, neemt doorgaans minimaal 2 bikini’s mee. De eerste is vaak voor de eerste helft en naarmate ze wat zijn bijgekleurd, dan wordt het tijd voor de tweede bikini. Wel is goed om te weten dat er ook daadwerkelijk is nagedacht over de kleur van de bikini. Zo zal de eerste bikini vaak een stuk donkerder zijn, zodat de lichte huidskleur niet zo opvalt en is de bikini voor de laatste paar dagen meestal een stuk lichter, zodat het allemaal goed kan opvallen. Kortom, overal wordt over nagedacht dus!

 

Meer dan 8 dagen

 

Gaat een vrouw meer dan 8 dagen op vakantie, dan is het niet alleen aannemelijk dat ze ook een extra bikini meeneemt, maar ook een sport bh met vulling. Het is namelijk door de warmte soms ontzettend fijn om even geen bh te hoeven dragen met beugel. Zo is een push up bh zonder beugel bijvoorbeeld ook één van de mogelijkheden die je hebt als je een bh wilt dragen die niet te strak zit en geen beugel heeft. 

 

Hoeveel bikini’s neem jij mee?

 

Kun jij je totaal niet vinden in bovenstaande? Dat geeft helemaal niets! Als we kijken naar het gemiddelde aantal wat een vrouw in bikini’s meeneemt, dan ligt dit vaak tussen de 2 en 5 bikini’s. Dit is mede afhankelijk van de duur van de vakantie, maar ook de leeftijd. Jongere vrouwen kiezen er vaak voor om meerdere bikini’s mee te nemen, terwijl oudere vrouwen er vaak maar twee bij zich hebben. Eén om te dragen en de andere als backup mocht er eentje stuk gaan.