Twegiite
Image default
Aanbiedingen

Waarom jij rolgordijnen nodig hebt!

Op zoek naar praktische, maar toch mooie gordijnen? Dan ben je bij de rolgordijnen aan het juiste adres. Lees verder voor alle voordelen van dit veelzijdige gordijn. 

 

Voor iedereen

Heb jij twee linkerhanden of wil jij gewoon snel en makkelijk gordijnen hebben hangen? Dan zijn rolgordijnen voor jou de ideale optie. Deze zijn makkelijk te meten en te bevestigen, waardoor dit een goede optie is voor iedereen (dus ook zeker voor de mensen die niet zo handig zijn). Nog wel hulp nodig bij het meten van de gordijnen? Op onze website is een gemakkelijke meetinstructie te vinden. 

Schoon 

Ook zijn rolgordijnen makkelijk schoon te houden. Je kunt er snel even een doekje overheen halen, terwijl je ‘normale’ gordijnen eerst van de roede af moet halen, en vervolgens moet wassen in de wasmachine. Dit is natuurlijk nogal een tijdslopend klusje. 

 

Ben jij allergisch voor huisstofmijt, honden-/kattenharen of heb jij last van hooikoorts? Dan zijn rolgordijnen perfect voor jou! De gordijnen zijn namelijk anti-allergeen, waardoor je de allergieën buiten de deur houdt. 

Kinderen 

Voor kinderen zijn rolgordijnen ook perfect. Je hoeft niet bang te zijn voor vlekken en viezigheid op de gordijnen, omdat je ze gewoon zo eenvoudig kan schoon maken (en houden). Deze gordijnen zijn makkelijk in gebruik, en minder kwetsbaar. Verder zijn ze child-safe te maken, omdat je bij het bestellen zelf de bedieningshoogte kunt aanpassen. Zo hoef je niet bang te zijn dat je kind met het gordijn aan de haal gaat. 

 

Privacy 

Last van inkijk, maar je wil niet alles potdicht hebben zitten? Dan ben je bij het rolgordijn ook aan het juiste adres! Je kunt het gordijn namelijk tot een bepaalde hoogte sluiten. Dat betekent dat je je privacy simpel en snel kunt aanpassen. Meer licht nodig, dan doe je het gordijn even omhoog. Minder licht nodig, dan doe je het gordijn weer even naar beneden. Met rolgordijnen is de guldenmiddenweg op het gebied van privacy makkelijk te vinden en aan te passen. 

 

https://www.123gordijn.nl/