Twegiite
Image default
Aanbiedingen

4x leuke decoraties voor in je woonkamer

4x leuke decoraties voor in je woonkamer

Tegenwoordig hebben meubelwinkels de meest mooie spullen om je huis gezellig en mooi aan te kleden. Je kan ervoor kiezen om alles in één bepaalde kleurtoon te combineren, of juist lekker de kleuren combineren om het wat exotischer te maken. Ben jij van plan om je huis opnieuw te decoreren en weet je niet zo goed welke woonaccessoires essentieel zijn om aan te schaffen? Lees dan gauw verder! 

 

Woondekens

Nu de herfst er langzamerhand weer aan zit te komen, kunnen woondekens erg goed van pas komen. De temperaturen gaan een beetje bij beetje weer omlaag, maar je kunt nog steeds van de heerlijke zomeravonden in je tuin genieten. Soms kan dat een beetje fris worden en dan komen woondekens erg goed van pas! Ook kun je hem ’s avonds gebruiken wanneer je nog even lekker op de bank ligt, maar het wat kouder wordt. 

 

Sierkussens

Bijna iedereen heeft ze wel op de bank liggen: sierkussentjes. Hoewel deze geen extra functie hebben op de bank, kunnen ze het interieur van het huis wel compleet maken. Deze kussentjes stralen klasse uit. Je hoeft er natuurlijk geen 10 op je bank te hebben, hierdoor wordt het lastig om plaats te nemen op de bank. Als je er een paar op de bank en bijvoorbeeld eentje op de luie stoel plaatst, wordt je woonkamer al gauw een stuk gezelliger!

 

Geurstokjes en -kaarsjes

Met geurstokjes en geurkaarsjes kun je onaangename geurtjes in huis vervangen door een heerlijke geur. Van vanille tot zomerse bloemen of een frisse citroengeur, deze geurverspreiders bestaan in allerlei soorten luchtjes. Het leuke aan deze geurverspreiders is dat ze in allerlei soorten en maten voorkomen, waardoor je deze ook weer kunt combineren met de inrichting van jouw huis. Je kan er ook voor kiezen om wierook als een geurverspreider in huis te plaatsen. 

 

Fotolijstjes

Heb je veel foto’s van dierbare herinneringen met vrienden en familie? Dan is het een leuk idee om bijvoorbeeld de trap te gebruiken voor allerlei fotolijstjes. Je kan ervoor kiezen om verschillende groottes uit te kiezen en deze aan de muur te hangen! In plaats van foto’s, zou je er bijvoorbeeld ook voor kunnen kiezen om hierin gedroogde bloemen of iets anders waar je van houdt in te plaatsen. Deze kun je vervolgens op een speciaal plekje in huis ophangen.

 

Verlichting

Tot slot is verlichting één van de belangrijkste dingen in je woning. Het is belangrijk om goede verlichting te hebben wanneer dit nodig is (denk bijvoorbeeld aan wanneer de kids huiswerk aan het maken zijn aan de eettafel) én daarnaast moet het ook sfeervol zijn. Je kan er voor kiezen om kleine nachtlampjes in huis te plaatsen, of een wat grotere lamp om als decoratie in de hoek van de kamer te zetten naast je luie stoel om een boekje te kunnen lezen. Perfect om heerlijk een avond op de bank te hangen met je dierbaren!

 

https://www.marskramer.nl/