Twegiite
Image default
Telefonie

Goed geregeld door Swapphone: een hippe lease iPhone

Een iPhone 12 huren in plaats van kopen, kunnen wij van harte aanbevelen. Je hebt geen torenhoge aanschafkosten, bent verzekerd van een vast bedrag per maand en beschikt over een moderne smartphone. Bijkomend pluspunt als je leaset bij Swapphone is dat je geen BKR-registratie krijgt. Het Bureau Krediet Registratie houdt van iedere Nederlander bij welk krediet hij / zij heeft afgesloten bij welk bedrijf. Denk aan debet-faciliteiten op bankrekeningen, creditcards, kredietcontracten, leningen et cetera. Al die gegevens worden verzameld in het zogenoemde CKI: Centraal Krediet Informatiesysteem. Doel van dit elektronisch dossier? Het bijhouden van de kredietwaardigheid van mensen en aan de hand daarvan beoordelen of een nieuwe lening aangegaan kan worden. Overkreditering, oftewel meer lenen dan verstandig is, wordt op deze manier eenvoudig voorkomen door het BKR. Doordat je met Swapphone een huurcontract en geen koopcontract afsluit, wordt de deal niet vermeld bij het BKR. Dat is gunstig voor de toekomst. Stel je wilt over een jaar een nieuw huis of een nieuwe auto kopen. Je weet nu al dat je je geen zorgen hoeft te maken of dat wel mogelijk is.

Geweldige service 

Een iPhone leasen betekent ook veel gemak. De multifunctionele telefoons van tegenwoordig zijn behoorlijk kwetsbaar. We krijgen op een gegeven moment allemaal te maken met een kapot volumeknopje, een haperende batterij of een softwarestoring. Dit soort problemen zelf oplossen, is eigenlijk niet mogelijk. De telefoons zijn niet zomaar te openen en de onderdelen zijn bijzonder klein. Swapphone blijft als verhuurder van jouw telefoon officieel eigenaar en daar hoort verantwoordelijkheid bij. Die neemt het bedrijf: bij elk mankement kun je rekenen op service en garantie. Het defect wordt zo snel mogelijk opgelost. Is de schade onherstelbaar? Je krijgt per direct een vervangend toestel. Zo ook als je telefoon gestolen wordt of zoek raakt.

Wil je meer weten over Swapphone en het dienstenpakket? Je kunt langsgaan bij de Neerloopweg 17 in Breda. Bellen en mailen kan ook: 085-0481941 en info@swapphone.nl.

https://swapphone.nl/