Twegiite
Image default
Woning en Tuin

Samen met Deens kun je stap voor stap iedere ruimte in je huis een opknapbeurt geven

Sommige mensen brengen de meeste tijd thuis door in de living. Anderen in de keuken. Het hangt er vanaf hoe beide zijn uitgerust en ingericht. Heb jij een modern kookeiland en een ruimte tafel in de keuken? Je zult er heel wat uurtjes vertoeven. Goede verlichting is dan zeker geen overbodige luxe, al is het maar om die mooie hk living mok en dat Nordal cocktailglas goed te kunnen zien! Een hippe plafondlamp die voldoende mooi licht afgeeft is de stoere BUBBLE smoke van Nordal. De grote, glazen kap heeft een kleurverloop dat naar boven toe donkerder wordt. Hij is 26 cm hoog en het breedste gedeelte is 40 cm. De BUBBLE heeft een diameter van 20 cm. Er is ook een kleinere versie beschikbaar van 17 bij 40 cm en een diameter van 17 cm. Beide beschikken over een E27 fitting. Als je graag kokkerelt, hecht je vast veel waarde aan een professionele snijplank. Wij tippen het marmeren model van HKliving. Het plateau is 50 bij 40 bij 2 cm groot en leverbaar in zwart en wit. Naast het snijden van groente en brood, kun je er ook borrelhapjes op serveren. De plank is oersterk; je zult er de rest van je leven plezier van hebben!

Mooie accessoires voor in de badkamer

De badkamer, een plek waar je echt even tot rust kunt komen. Een aantal zaken mogen volgens ons niet ontbreken. Een HK living badmat bijvoorbeeld. Het is aan te raden die eens in de zoveel tijd te vervangen. In het Deens-assortiment vind je veel matten. Groot en klein, rechthoekig en rond.
Dan ook maar meteen een nieuw, bijpassend douchegordijn? Het label ferm LIVING heeft gordijnen van 100% Chambray in de collectie. Ze hebben een luxe uitstraling en zijn afgewerkt met acryl. Er zijn effen modellen en ontwerpen met streepjes.

https://www.deens.nl/