Twegiite
Image default
Dienstverlening

Moderne naamborden te koop bij Naambordkopen.nl

Een gebogen RVS naambord heeft een unieke uitstraling. Naamplaten als deze hebben een blinde sluiting, oftewel de bevestigingsschroefjes zijn niet te zien. Gebogen borden zijn er in een aantal maten: 12 bij 19 cm, 15 bij 20 cm, 20 bij 25 cm, 20 bij 20 cm en 20 bij 30 cm. Ieder van deze formaten biedt genoeg ruimte voor zowel de naam als het huisnummer. De tekst kan overigens in allerlei lettertypes op de plaat gezet worden. Een paar voorbeelden zijn Arial, Bernhard Modern BT, Monotype Corsiva, Times New Roman Bold en Zapf Chancery Medium Italic BT.

Een messing naambord heeft weer een heel andere uitstraling. Chique, stijlvol en klassiek zijn passende omschrijvingen voor deze goudkleurige borden. Deze naamplaatjes worden met de hand gegoten. Messing is een uitstekend materiaal voor naamborden. Het is sterk, roestvrij en weersbestendig. Bijkomend voordeel is dat het bord nauwelijks onderhoud nodig heeft. Stof en vuil verwijdert u gemakkelijk met een natte doek.  Qua vorm en afmeting valt er behoorlijk wat te kiezen. Online staan foto’s per model. De prijs en de levertijd worden er ook bij vermeld.

Groot assortiment, scherpe prijzen

Naast messing en RVS plaatjes heeft Naambordkopen.nl nog veel meer naamborden in de aanbieding. Met name die van hout, leisteen en glas worden veel besteld. Naambordkopen.nl is een betrouwbare webshop. De algemene voorwaarden en de privacy policy staan, zoals dat hoort, online vermeld. De prijzen zijn scherp. Er zitten bordjes bij van onder de €10,00. Heeft u wat meer te besteden dan is een marmeren naamplaat wellicht een idee! Zo’n naambord ziet er elegant uit en het zorgt voor een warm welkom bij de voordeur. De borden zijn relatief groot en dat betekent dat de pakketbezorgdienst u zeker weet te vinden.

Heeft u een vraag over een marmeren, messing of RVS naambord. Wilt u weten of uw bestelling goed is doorgekomen? Vraagt u zich af wanneer de plaat afgeleverd wordt? U kunt tijdens kantoortijden bellen met de klantenservice van Naambordkopen.nl. Dit is het nummer: 0251 – 24 13 64. Mailt u liever? Gebruikt u dan info@ naambordkopen.nl.

 

 

https://naambordkopen.nl/