Twegiite
Image default
Dienstverlening

Last van lekkage? De Dakmakers komen uw platte dak kundig repareren

Heeft u een plat dak op uw woning en last van de volgende punten:

  • Dakgoten die lekken
  • Gele kringen op plafond of muren, lekkend water of vochtige plekken onder het dak of in kamers onder het dak
  • Verf die van het houtwerk afbladdert
  • Scheurtjes of grotere scheuren in de bitumen dakbedekking
  • Water dat op het platte dak blijft liggen

Dan is het tijd voor een dak reparatie aan uw platte dak. Het is het beste om snel een gedegen dakdekker in te huren wanneer er zich problemen voordoen op een plat dak. Hoe sneller u handelt, hoe kleiner de kans op een grote en daarbij dure reparatie. Wanneer er toch, om wat voor reden dan ook, te lang gewacht wordt met een reparatie van de dakgoten of de dakbedekking is de kans groot dat een deel van de dakbedekking of zelfs de gehele dakbedekking vervangen moet worden.

Het is belangrijk om een goede dakdekker in de arm te nemen, met voldoende kennis en ervaring in het repareren van platte daken. U kunt de hulp inschakelen van De Dakmakers. De Dakmakers is gevestigd in Alphen aan den Rijn en draait al meer dan 35 jaar mee in de dakdekkersbranche. Alle werknemers zijn in het bezit van een gedegen opleiding en een gezonde dosis ervaring.

Snel weer genieten van een droog dak boven uw hoofd

Wanneer u contact opneemt met De Dakmakers zullen ze zo snel mogelijk een afspraak met u inplannen, zodat u snel geholpen bent en weer van een gezond dak kunt genieten. De situatie van uw dak wordt grondig bekeken en er wordt een overzicht gemaakt van de werkzaamheden die verricht moeten worden. De Dakmakers voorzien u ook van het beste dakadvies.

Soms is het al voldoende om het platte dak, de dakgoten en de afvoeren grondig schoon te maken. Een verstopte dakgoot of afvoer kan namelijk al een lekkage veroorzaken, omdat het water nergens heen kan en daarom op het dak blijft liggen. Mos en bladeren worden verwijdert van het dak om zo te voorkomen dat deze zich gaan ophopen in de dakgoten en de afvoeren.

Het kan ook zo zijn dat kleine scheurtjes in de dakbedekking de oorzaak zijn van een lekkage. De Dakmakers kunnen deze scheurtjes repareren en de dakbedekking op de juiste manier behandelen.

Kortom, wacht niet te lang en bel De Dakmakers!

https://www.dakmakers.nl/