Twegiite
Image default
Dienstverlening

Dakdekker in Rotterdam nodig? Dakdekkersbedrijf Kewodak staat voor u klaar

Zoekt u een dakdekker uit Rotterdam of omstreken om uw platte dakbedekking te laten repareren of vervangen? Dan kunt u terecht bij Kewodak. Wij helpen al meer dan dertig jaar met het onderhouden, repareren of vervangen van platte daken bij bedrijven en particulieren. Vanuit Alphen aan den Rijn, waar ons bedrijf gevestigd is, zijn we binnen korte tijd bij u in Rotterdam ter plaatse.

Moet de gehele dakbedekking van uw dak vervangen worden? Dan is het handig om van te voren na te denken wat u precies met uw dak wilt. Tegenwoordig zijn er namelijk vele mogelijkheden qua dakbedekking. Een dak dat op dit moment sterk in opkomst is dat is een groen dak. Dit is een dak met beplanting.  Zeker in een stad zien we dit type dak steeds vaker. En dat is ook niet zo gek, groene daken brengen vele voordelen met zich mee. Daardoor stimuleert de gemeente Rotterdam zijn inwoners om een groen dak aan te leggen, ze zijn hier zelfs een speciaal initiatief voor gestart. De redenen van de gemeente Rotterdam om een groen dak bij de inwoners te stimuleren zijn:

  • De beplanting op een groen dak neemt regenwater op, door de beplanting wordt het regenwater vervolgens vertraagd afgevoerd. Hierdoor raken riolen minder snel overbelast bij heftige of zeer harde regenbuien.
  • Stofdeeltjes uit de atmosfeer worden opgevangen door groene daken, dit gaat de luchtverontreiniging tegen.

In Rotterdam ligt inmiddels al 185.000 vierkante meter aan groen op platte daken.

Buiten deze voordelen geeft een groen dak ook voordelen aan u als eigenaar. De beplanting op uw dak ziet er mooi uit. Daarnaast zorgt de beplanting op een groen dak ervoor dat het dak minder warmte vasthoudt. Daardoor hoeft u de airconditioning veel minder vaak aan te zetten waardoor u aanzienlijk kosten zult besparen op uw energierekening.

Schakel een bedrijf in met optimaal verstand van dakdekken

Dakdekken is een vak apart. Daarom is het belangrijk om dakdekkers in te schakelen die absoluut verstand van zaken hebben. Wij van Kewodak zijn specialisten in dakdekken. U kunt het repareren, inspecteren, renoveren, adviseren en aanleggen van dakbedekking op een plat dak dan ook gerust aan ons overlaten.  

Neem vrijblijvend contact met ons op, het Kewodak team staat u graag te woord.

https://www.kewodak.nl/