Twegiite
Image default
Auto's en Motoren

Auto theorie in 1 dag halen? Doe mee met de cursus van 123-theorie!

Vraag jij je af of er een cursus bestaat waarbij je je auto theorie in 1 dag kan halen? Ja hoor, die cursus bestaat! Wij hebben bij 123-theorie een eendaagse auto theoriecursus ontwikkeld waarbij je binnen 1 dagje kan slagen voor het theorie examen bij het CBR.

Werkt zo’n eendaagse cursus echt, denk je misschien? Ja, het werkt echt! Het werkt heel erg goed zelfs. Je krijgt van ons de theorie aangeleerd op een manier waarop je het makkelijk kunt onthouden. Niet uit boeken maar vanaf beeldmateriaal. We geven je allerlei voorbeelden uit de praktijk en leggen je daarbij alles goed uit. Hierdoor wordt de lesstof veel overzichtelijker en makkelijker te begrijpen. Ook is het bewezen doeltreffend om vlak na het leren het examen te maken, de lesstof zit immers dan nog super goed in je hoofd.

We leren in een groep, je hebt dus ook nog eens steun aan elkaar. Nadat we je alle theorie aangeleerd hebben zetten we je aan het werk met oefen examens. Ontdek of je alle autotheorie goed kent en maak kennis met alle vragen die ze je straks ook gaan stellen bij het CBR.

Na het leren en oefenen met de examens is het tijd om te lunchen. Je hoeft hier zelf niks voor mee te nemen, de lunch krijg je van ons. Met een goed gevulde buik herhaal je nog even de laatste lesstof om daarna met elkaar richting het CBR te gaan. Als het kan gaan we hier lopend heen. Ligt het CBR te ver bij de cursuslocatie vandaan? Dan brengen wij je naar het CBR en daarna weer terug naar de cursuslocatie.

Meld je aan voor een cursus bij jou in de buurt

Woon je in Utrecht? Dan kan je onze theoriecursus Utrecht volgen. Maar ook wanneer je in Amsterdam, Breda, Leeuwarden of elders in het land woont hebben wij een theoriecursus voor jou in de buurt!

Meld je aan voor onze cursus, zeker weten dat jij ook in 1 dag slaagt! Het enige dat wij van jou vragen is een zonnig humeur en een goede inzet, de rest regelen wij!

 

 

https://www.123-theorie.nl/