Twegiite
Image default
Dienstverlening

Door PDArepair kan jij jouw smartphone binnen 30 min weer gebruiken

Heb jij een smartphone of tablet die een scherm reparatie wel goed kan gebruiken? Zit er een lelijke barst in, kan je dingen niet meer goed lezen vanwege allemaal kleine barstjes of ligt het gehele scherm aan diggelen? Je kan je smartphone of tablet met een gerust hart achterlaten bij PDArepair in Breda. Met de beste zorg en kennis wordt jouw device weer perfect gemaakt. Zodat jij weer kan genieten van een scherm zonder barsten.

Hoe zijn wij begonnen?

Wij zijn PDArepair en repareren al meer dan 20 jaar smartphones. We begonnen aan de keukentafel met het repareren en verkopen van IPAQ’s. Dit deden we met veel plezier alleen verdwenen deze IPAQ’s snel uit beeld. In de plaats daarvan kwamen de tablets, smartphones en laptops. Een goed moment om door te pakken en met de tijd mee te gaan. Vanaf het begin zijn we ons in deze nieuwe toestellen gaan verdiepen en hebben in de loop der jaren dus heel wat kennis opgedaan.

Er zijn met de tijd veel winkels voor telefoon en tablet reparatie bijgekomen, dat is je vast wel opgevallen. Wij zijn dit alleen niet gaan zien als concurrentie maar zetten juist onze kracht in. We zijn namelijk gaan samenwerken waardoor het nu niet onze concurrenten maar juist onze partners zijn. Reparaties waar anderen niet uitkomen kunnen wij voor ze oplossen. In de meeste gevallen gaat het hier om reparaties waar veel ervaring voor nodig is, zoals het maken van een moederbord.

Wij weten alles van onze merken

Om de beste service te kunnen bieden hebben wij ervoor gekozen om reparaties uit te voeren voor een aantal merken. Je kan namelijk onmogelijk alles weten over alle merken die in omloop zijn, want dat zijn er heel veel. Van de merken waar wij mee werken weten we dus wel alles. Het gaat om de volgende merken: Samsung, Apple, Huawei, Sony, OnePlus, LG en Microsoft.

Dus voor een iPhone scherm reparatie in Breda kan je naar ons toekomen. En ook voor het vervangen van een batterij bij je Samsung smartphone, waterschade oplossen bij je LG toestel, de defecte laadingang van je Sony maken en nog veel meer. Maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 17.30 kan je bij ons binnenlopen, een afspraak maken is niet nodig.

https://pdarepair.nl/