Twegiite
Image default
Aanbiedingen

3 verschillende materialen voor jaloezieën

Jaloezieën zijn een enorm populaire vorm van raamdecoratie op dit moment. En dit is niet voor niets. Jaloezieën zien er niet alleen mooi uit, ze zijn ook nog eens erg praktisch. U kunt zelf de lichtinval regelen, ze houden het zonlicht tegen en ze zorgen voor privacy. Allemaal voordelen dus. Daarnaast zijn ze er in allerlei kleuren, maten en materialen. Bent u benieuwd welke materialen er zijn, zodat u een soort kunt kiezen die het beste bij het interieur van uw woning past? Lees dan verder en kom erachter!

 

Houten jaloezieën

Hout is het populairste materiaal voor jaloezieën. Dit komt door de luxe uitstraling die de houten lamellen hebben. Ook zijn ze duurzaam, omdat ze lang meegaan. Een ander voordeel van houten jaloezieën is het gewicht van de lamellen. Doordat de lamellen zwaar zijn, zullen ze niet gaan klapperen als er een windvlaag langs komt.

 

PVC jaloezieën

Naast hout, kunt u ook kiezen voor jaloezieën die gemaakt zijn van PVC. Het voordeel aan PVC is dat ze geschikt zijn om op te hangen in vochtige ruimtes. Ideaal dus voor in de badkamer of keuken. Daarnaast werken ze brandvertragend. Het nadeel aan PVC jaloezieën is dat ze snel statisch worden en veel stof aantrekken.

 

Bamboe jaloezieën

Bamboe is een materiaal die in de uitstraling veel op hout lijkt. Toch zijn er een aantal verschillen. Bamboe is licht en dun, waardoor het een open en elegante uitstraling heeft. Het voordeel daaraan is dat wanneer u de lamellen optrekt, het pakket met de lamellen dun is. Erg fijn als u behoefte hebt aan veel licht in huis. Daarnaast zorgt het lichte gewicht van de lamellen ervoor dat de jaloezieën makkelijk te bedienen zijn.

 

Laat u adviseren!

Als u jaloezieën wilt aanschaffen, is er dus keuze uit allerlei materialen. Om te bepalen welk materiaal het beste bij uw interieur past, kunt u inspiratie opdoen bij Raamdecoratiedeal. Deze partij heeft een enorm aanbod aan jaloezieën in allerlei materialen. Wilt u meer informatie of hebt u een vraag? Neem dan contact op met een van de medewerkers en laat u adviseren over de mogelijkheden.

 

 

https://raamdecoratiedeal.com/