Twegiite
Image default
Dienstverlening

Waarom Led Design Holland en niet een ander bedrijf?

Led Design Holland staat bekend als zeer betrouwbare LED specialist. Specialist omdat de firma allround is. U kunt het maken van een lichtplan, het uitzoeken van de juiste lampen en het ophangen ervan aan Led Design Holland overlaten. Op de lampen en de werkzaamheden zit garantie. Specialist ook omdat Led Design Holland zeer ervaren is en alles weet over led verlichting. Die kennis wordt gedeeld. Als u Led Design Holland inschakelt, zijn tips en adviezen inbegrepen.

LED verlichting is ideaal voor een werkomgeving

Wij vertellen u alvast wat meer over led verlichting. Onze bron? De website van Led Design Holland. Led lampen zijn niet alleen geschikt voor thuis, voor werkomgevingen zijn ze ook perfect. De duurzaamheid, betaalbaarheid (de investering heb je er dankzij een structureel lagere energierekening snel weer uit) en het rustige licht zijn redenen om in bedrijfshallen, werkplaatsen, winkels en kantoren ledlampen op te hangen. Led panelen zijn tegenwoordig erg populair. Als u nu nog TL-buizen heeft hangen, zijn panelen een goed alternatief. Er zijn vierkante en rechthoekige modellen. Dit zijn de meest gangbare maten:

-30 bij 60 cm;

-60 bij 60 cm;

-62 bij 62 cm;

-30 bij 120 cm;

-60 bij 120 cm.

Overigens kunnen led-panelen ook exact op maat gemaakt worden. Ze kunnen rechtstreeks aan het plafond of in opbouwframe geplaatst worden. De bediening van ledlampen kan op allerlei manieren: via een knop op de muur, met een afstandsbediening of met een app op uw telefoon.

In de industrie zie je steeds meer led. Het is namelijk heel goed mogelijk een optimaal verlichtte werkomgeving te creëren. Zelfs bij hoge fabriekshallen of industriële toepassingen waar veel stof aanwezig is. In zijn algemeenheid is niet zomaar te zeggen wat goede fabriekshalverlichting is. De keuze van de armaturen moet gebaseerd zijn op zaken als: de grote van de ruimte, de inrichting, aard van de werkzaamheden.

Gaat u in zee met Led Design Holland, dan zult u altijd meerdere mogelijkheden voorgeschoteld krijgen, inclusief een helder overzicht van besparingen. Led Design Holland wijst u de juiste richting, u bent degene die de knopen doorhakt.

https://www.leddesignholland.nl/