Twegiite
Image default
Beauty en verzorging

Veilig uw lippen laten opvullen bij Van Lennep Kliniek

Een echte eyecatcher in ons gezicht, dat zijn onze lippen. Tijdens een gesprek zal uw gesprekspartner onder andere naar uw lippen kijken. Maar wat als u de vorm van uw lippen niet mooi vindt, uw lippen vrij dun zijn (bijvoorbeeld vanwege volumeverlies door het ouder worden), er lelijke rimpeltjes zichtbaar worden of uw mondhoeken zijn gaan hangen wat u een droevige uitstraling geeft? Dan heeft Van Lennep Kliniek de oplossing voor u: een behandeling met lip fillers.

De lippen worden opgevuld met hyaluronzuur. Dit is een heldere gel die zeer veilig is in gebruik. In ons lichaam komt van nature hyaluronzuur voor. De hyaluronzuur die in onze fillers wordt gebruikt lijkt enorm op de lichaamseigen hyaluronzuur. Door op de juiste plekken via dunne naaldjes hyaluronzuur aan de lippen toe te voegen wordt het volume van uw lippen hersteld. De natuurlijke stevigheid, volume en natuurlijke vorm wordt op deze manier weer verkregen. Zo zorgen we ervoor dat uw lippen weer helemaal passen bij wie u bent.

Niet alleen kunnen we uw lippen voller maken, we kunnen er ook voor zorgen dat eventuele rimpeltjes verdwijnen en afhangende mondhoeken verleden tijd zijn. Als u last heeft van rimpeltjes bij uw lippen dan kunnen wij deze opvullen met hyaluronzuur. Na de behandeling zijn de rimpeltjes niet meer zichtbaar. U ziet er direct weer jonger en frisser uit.

Een behandeling met lip fillers is vrijwel pijnloos. Wij gebruiken enkel hyaluronzuur van A-merken, zoals Juvederm, Restylane en Belotero. In deze fillers is een lichte verdovingsvloeistof toegevoegd, hierdoor doet het inbrengen van de stof geen pijn. Voor een geheel pijnloze behandeling kunt u ons ook nog vragen om een verdovende crème op uw lippen aan te brengen.   

Hyaluronzuur is zeer breed inzetbaar

Hyaluronzuur wordt niet alleen gebruikt om rimpeltjes op uw lippen te laten verdwijnen en uw lippen voller te laten lijken. Deze lichaamseigen stof is geschikt voor zeel veel doeleinden. Fronsrimpels verwijderen, slap geworden wangen weer volume geven, fijne lijntjes in het gehele gezicht onzichtbaar maken en wallen onder de ogen verminderen of zelfs laten verdwijnen zijn enkele voorbeelden waar we de hyaluronzuur fillers allemaal voor kunnen inzetten.  

Dus wilt u er jonger, frisser en verzorgder uitzien? Kom dan snel naar Van Lennep Kliniek voor een gratis en vrijblijvend consult om te horen wat we voor u kunnen betekenen.

https://www.vanlennepkliniek.nl/