Twegiite
Image default
Tuin en buitenleven

Tuinaanleg en alle tuinklussen kunt u overlaten aan Egalisee Bestratingen

Woont u bij Breda en zoekt u een hovenier die uw tuin een kleine opknapbeurt kan geven? Of wellicht zoekt u iemand die uw tuin een grote opknapbeurt of een gehele renovatie kan geven? Voor alle tuinklussen en tuinaanleg in Breda is Egalisee Bestratingen u graag van dienst.

Een begrip in de regio Breda, daar zijn wij met Egalisee Bestratingen inmiddels tot uitgegroeid. Daar werken we hard voor, bieden de beste service en kwaliteit en leveren ons werk uitmuntend af. Daarbij hebben alle hoveniers die bij ons werkzaam zijn al vele tuinen onderhouden, aangelegd en opgeknapt. Stuk voor stuk hebben wij dus zeer veel ervaring binnen ons vakgebied opgebouwd.

Het tuinplan zelf of samen met ons maken

Voordat we beginnen met de aanleg van een nieuwe tuin moet er natuurlijk eerst een tuinplan zijn. Het kan natuurlijk zijn dat u zelf al het gehele idee voor uw tuin in uw hoofd heeft zitten en uitgewerkt heeft tot een tuinplan. Met dat plan kunnen wij dan direct mee aan de slag. In veel gevallen hebben klanten al wel een beetje een idee wat ze met de tuin willen maar nog geen concreet plan en zeker nog niets op papier. Samen met u kunnen wij een prachtig tuinplan realiseren. We luisteren naar uw wensen, bekijken de ruimte die er is en bepalen wat de zonnige kant(en) van de tuin is/zijn.

Binnen het tuinplan zijn er aardig wat dingen om goed over na te denken. Welke tegel vindt u mooi? Kiest u bijvoorbeeld voor een keramische terrastegel, een schellevis tegel of een beton tegel? En gaat u qua afscheiding voor een hout betonschutting of voor een groene schutting die u laat begroeien met planten? En over planten gesproken, wat voor beplanting wilt u het liefste in uw tuin?

Als het tuinplan volledig naar wens is gaan wij vlot voor u aan de slag, zodat u zo snel mogelijk van uw nieuwe en prachtige tuin kunt genieten.

Contact

Contact opnemen kan met Bas Beekers (06-38932453) en Anton Baremans (06-53650609) of via de mail info@ egaliseebestratingen.nl.

U kunt natuurlijk ook bij ons bedrijf langskomen op de Bagvensestraat 77 in Breda, of het contactformulier op de website invullen.

 

https://www.egaliseebestratingen.nl/