Twegiite
Image default
Aanbiedingen

Meer zelfvertrouwen creëren? Dat doe je zo!

Als je af en toe wat minder zeker bent van jezelf is dit natuurlijk heel erg vervelend. Een term ‘zelfvertrouwen’ is er niet om aan te geven of je dit wel of niet hebt, maar meer om het gevoel dat je kan bekruipen een naam te geven. Desalniettemin is het erg vervelend als je merkt dat je wat minder zelfvertrouwen hebt en wat minder zeker bent van je zaak. Dit kan aan verschillende dingen liggen en daar gaan we natuurlijk graag op in in dit blog. Kortom, heb je last van een verlaagd zelfbeeld? Lees dan vooral snel verder!

Uiterlijke kenmerken

Het merendeel van de mensen dat weinig tot geen zelfvertrouwen heeft, baseert dit op basis van uiterlijke kenmerken. Zo kan een teruggetrokken haarlijn, een hoger vetpercentage of een aantal puisten op een neus of het voorhoofd al veel schade aanrichten voor je zelf beeld. Echter zorgt een onzekerheid bij uiterlijke kenmerken wel eerder voor een passende oplossing.

Zo kunnen zaken als de juiste zalfjes, de juiste diëten of zelfs een haarimplantatie bij Zantman Kliniek ervoor zorgen dat je een stuk steviger in je schoenen gaat staan en de tijd met minder zelfvertrouwen dus voorbij is!

Innerlijke kenmerken

Een bepaalde onzekerheid kan natuurlijk ook door innerlijke kenmerken komen. Dit is wel meteen een stuk lastiger, want in tegenstelling tot de uiterlijke kenmerken kun je hier niet zo heel veel aan doen: je zit tenslotte in elkaar hoe je in elkaar zit. Wat wel een handige manier is om erachter te komen waar het probleem dan precies ligt en waarom je je zo voelt als dat je je voelt, is door het gesprek met mensen aan te gaan. Geef simpelweg aan dat je af en toe wat onzeker bent en de kans is groot dat mensen je geruststellen! 

 

https://www.zantmankliniek.nl/