Twegiite
Image default
Aanbiedingen

Let op deze punten bij het inrichten van uw kantoor.

Let op deze punten bij het inrichten van uw kantoor.

Een goed ingericht kantoor is erg belangrijk, omdat het kantoor (en de inrichting ervan) een uithangbord is voor het bedrijf. Hoe een kantoor moet worden ingericht hangt ook af van het soort werk; de inrichting kan bijvoorbeeld anders zijn in een zeer formele sfeer dan in een informele sfeer. Er moet ook worden nagedacht over een functionele inrichting.

 

Wat is de functie?

In de eerste plaats is de uitstraling van het kantoor belangrijk, maar de functionaliteit is misschien nog wel belangrijker. Het is daarom aan te raden om een kantoor niet zomaar zo snel mogelijk in te richten. Het is heel belangrijk om hier goed over na te denken. Allereerst moet u kijken welk team u beschikbaar heeft en welke taken uw team zal moeten uitvoeren. Pas daarna moet u beginnen met het ontwerpen van een plan voor de inrichting. Zorg ervoor dat functionaliteit op de eerste plaats komt.

 

Ruimte is ook belangrijk

Vroeger bestond een kantoor meestal uit veel verschillende, individuele hokjes. Iedereen had zijn eigen kleine ruimte, en er was weinig ruimte voor overleg. In deze kleine individuele hokjes was er ook veel meer ruimte voor afleiding; in de grotere ruimtes van nu worden werknemers veel meer door elkaar geprikkeld. Bovendien wordt de beschikbare ruimte op deze manier veel efficiënter benut, zodat veel meer mensen in dezelfde ruimte kunnen werken.

 

Extra ruimtes

Naast grote open werkruimtes is het ook belangrijk om een aantal aparte ruimtes te creëren. Een kleine keuken waar het personeel een drankje kan pakken of een broodje kan maken wordt zeer gewaardeerd. Dit kan vaak worden aangesloten op een kantine. Ontvangt u vaak klanten? Dan is een ruimte waar u hen kunt ontvangen ook een handig idee.

 

Kato helpt u met inrichten

Als u geen zin hebt om de kantoorruimte zelf in te richten, of als u er simpelweg de tijd niet voor hebt, kan het een goed idee zijn om een professionele partner in te schakelen. Het bedrijf Kato is bijvoorbeeld gespecialiseerd in kantoorinrichting. Nieuwsgierig naar het werk van deze partij? Neem een kijkje op hun website en kom erachter wat zij voor u kunnen betekenen.

 

https://www.katokantoorinrichting.nl/