Twegiite
Image default
Auto's en Motoren

Waar beschermt PPF-folie tegen?

PPF is de afkorting voor Paint Protection Film. PPF folie is een onzichtbare beschermfolie gemaakt van polyurethaan. Dit is een kunststof dat bestaat uit twee segmenten. Een zacht segment en een hard segment. Het harde segment zorgt ervoor dat steenslag niet door kan dringen tot de lak. Verder zorgt het zachte segment ervoor dat de lak zich kan herstellen wanneer er steenslag plaatsvindt. Ook is het goed bestand tegen parkeerschade, was- en gebruikskrassen, vandalisme, verontreiniging, insecten en barsten in de voorruit. Daarnaast zie je na een wasbeurt geen witte watervlekken terug op jouw lak.

PPF folie voor het beletteren van de auto

Een folie hoeft niet per se doorzichtig te zijn. PPF-folie kan namelijk in elke denkbare kleur. Dit maakt het mogelijk om jouw bedrijfswagen compleet te beletteren. Het zorgt niet alleen voor dat jouw merk beter zichtbaar is, het zorgt er ook voor dat jouw wagenpark beter beschermd is. Daarnaast bepaal jij wat er op jouw bedrijfswagen komt te staan. Ieder denkbaar ontwerp is mogelijk. Natuurlijk is het mogelijk om zelf stickers te plakken. Het plakken van stickers is wel heel precies werk. Daarom is het beter om de Belettering auto uit te besteden aan een specialist.

Welke voertuigen kunnen, belettert worden?

Door jouw voertuig te beletteren word jij onderweg gezien. Zie het als een visitekaartje op wielen. Hiermee toon jij jouw unieke boodschap wanneer je onderweg bent van A naar B. Of het nou gaat om een enkele auto of om een heel wagenpark. Vrijwel ieder voertuig kan, belettert worden. Denk hierbij aan:

  • Aanhangers
  • Auto’s
  • Bakwagens
  • Bussen
  • Vrachtwagens

Daarnaast is het ook mogelijk om kleinere voertuigen te beletteren. Ook kan het folie gebruikt worden om jouw ramen te blinderen.

Hoe lang gaat een carwrap mee?

Bij de levensduur van een carwrap is het onderhoud van essentieel belang. De levensduur is daarnaast ook afhankelijk van de kleurkeuze. Een chrome of metallic gaat bij goed onderhoud tot wel 4 jaar mee. Terwijl een mat grijze wrap tot wel 12 jaar meegaat. Ook de manier van aanbrengen speelt een grote rol. Om een zo lang mogelijke levensduur te garanderen is het noodzakelijk om de belettering in een lichte afgesloten ruimte aan te brengen. Daarnaast is het mogelijk om een glasocating aan te brengen. Deze houdt de carwrap nog langer goed. Deze coating en belettering laat je aanbrengen bij: Presto Dimensions

https://www.prestodimensions.nl/