Twegiite
Image default
Onderwijs

The Square Mile taleninstituut voor bedrijven

In veel branches is het noodzakelijk om naast Nederlands ook een andere taal te kunnen spreken en/of schrijven. Meestal is dit Engels, maar soms is juist kennis van een andere taal gewenst. U kunt dan naast uw werk een taaltraining volgen via The Square Mile. Wij zijn gespecialiseerd in taaltrainingen voor bedrijven in diverse branches. Naast verschillende Europese talen, kunt u bij ons terecht voor cursussen in talen zoals Russisch, Chinees of Arabisch. We hebben overal de juiste professionele trainer voor, zelfs met de nodige ervaring in uw vakgebied. Zo kunnen zij u optimale begeleiding bieden.

Technisch Duits of Engels leren op uw manier

Standaard taalcursussen geven we niet bij The Square Mile. Hiermee leert u nooit precies de kennis die u nodig heeft in uw functie. Om te voorkomen dat u lesstof krijgt waar u in de praktijk niets mee kunt, of dat er juist lesstof ontbreekt, maken wij uw taaltraining op maat. Dit zorgt ervoor dat uw tijd efficiënt wordt benut en dat u taalkennis opdoet waar u echt iets aan heeft. Een spoedcursus technisch Duits, een online training technisch Engels, of een groepscursus juridisch Spaans. Elke training wordt aangepast aan uw wensen, leerdoelen en huidige taalkennis.

Persoonlijke benadering voor optimaal resultaat

The Square Mile is als taleninstituut actief door heel Nederland. We hebben veel verschillende klanten en cursisten, maar hanteren altijd een persoonlijke aanpak. U krijgt vanaf het begin een vaste trainer, zodat deze direct op de hoogte is van uw leerdoelen. Uw trainer kan zien of u voldoende vordering maakt en zo nodig extra begeleiding bieden. Of u nu individueel een training volgt of in een groep, bij ons kunt u rekenen op de persoonlijke begeleiding die u nodig heeft om het beste uit uzelf te halen. Uiteindelijk gaat het erom dat u taalkennis opdoet waar u de rest van uw loopbaan profijt van heeft.