Twegiite
Image default
Bedrijven

Prachtige hondenspullen

Het overgrote deel van de honden is dol op heerlijke lange stukken lopen. Toch zijn er diverse uitzonderingen waarom je de mobiliteit van jouw hond zou willen verhogen. Misschien heb jij in de buurt, of iets verder weg, wel een ontzettend mooi park waar jij graag met jouw hond wilt lopen. Dan kan het probleem ontstaan om er te komen, met de auto is niet heel milieuvriendelijk en ook niet bepaald leuk. Er zijn veel opties beschikbaar om dit probleem te vermijden. Verder zijn de producten uitermate geschikt voor honden die zelf niet zo mobiel zijn, vanwege de leeftijd of wellicht eventuele blessure.

Mobiliteit oplossingen

Er zijn veel toepassingen beschikbaar waarmee je jouw fiets volledig kunt voorzien van de meest geavanceerde hulpmiddelen om jouw hond te vervoeren. Hieronder vind je een overzicht van enkele zéér populaire producten.

Hondenbuggy

Waar kinderwagens worden ingezet voor baby’s, wordt de hondenbuggy ingezet voor het vervoeren van honden. De populariteit van de hondenbuggy neemt hard toe. Ze zijn uitermate geschikt voor zieke, vermoeide of oude honden die niet zo goed meer kunnen lopen. Op deze manier kan jouw hond toch lekker een frisse neus halen, zonder dat er te veel inspanning wordt gevraagd.

Hondenfietskar

Elke hond vindt het heerlijk om op pad te zijn met z’n baasje. Om ook eens andere plekken te ontdekken waar je jouw hond kunt uitlaten, is deze hondenfietskar een echte must-have. Er zijn veel soorten en maten beschikbaar, dus heb je een grote of kleine hond? Geen probleem!

Hondenmand

Na thuiskomst van zo’n prachtige tocht, wil jij lekker op de bank ploffen. Als je liever niet hebt dat jouw hond dit ook doet, dan is een goede hondenmand hiervoor de oplossing. Honden vinden het net zo prettig om een eigen plekje, als wij mensen dat vinden.

https://123hondenrassen.nl/

Gerelateerde artikelen

Welke slotenmaker Den Haag?

Nieuwe soorten sloten Den Haag

Aluminium taatsdeur op maat voor de mooie look