Twegiite
Image default
Architectuur

op zoek naar een bouwkundig tekenbureau?

Bent u op zoek naar een bouwkundig tekenbureau? Hebt u een idee voor een nieuwbouw huis of verbouwing, dan kunnen wij u het bouwkundig tekenwerk leveren. Het zoeken naar een bouwkundig tekenbureau dat begrijpt wat u wilt is een lastige opgave. Vaak wordt men aangetrokken door een bepaalde ontwerpstijl. Gelukkig kenmerken wij ons niet door een bepaalde ontwerpstijl, maar een goede analyse van de opdracht. Bij ons bouwkundig tekenbureau bent u dan ook aan het goede adres voor een geschikte en professionele tekening.

Hoe werkt het bouwkundig tekenbureau?

Wilt u ons als bouwkundig tekenbureau inschakelen? Dan gaan we graag met u aan de tafel zitten om de wensen te bespreken. Door deze persoonlijke aanpak krijgen wij een goed beeld van wat uw wensen zijn. Aan de hand van dit gesprek kunnen wij de uitstraling en functionaliteit van het gekozen ontwerp deskundig en technisch uitwerken. Naast het ontwerp hebben we in de bouw te maken met allerhande wet- en regelgeving zoals het bouwbesluit, de Woningwet en het bouwstoffenbesluit. Als bouwkundig tekenbureau zijn we daar helemaal van op de hoogte en we zorgen ervoor dat het bouwkundig tekenwerk voldoet aan deze regelgeving.  Het ontwerp en de bouwkundige uitwerking vormen de basis voor het gehele bouwproces.

Kwaliteit

Gaat u voor ons bouwkundig tekenbureau? Dan mag u kwaliteit verwachten. De kwaliteit van ons tekenbureau vindt u terug tijdens de realisatie van uw bouwproject en in het positieve verloop van de bouwvergunningaanvraag. Door onze tekeningen van het bouwkundig tekenbureau worden eventuele knelpunten in het bouwproject in een vroeg stadium worden uitgezocht. Ook wordt er een specialiste en vakkundige tekening afgeleverd. Daardoor zullen gemeentes makkelijker een bouwvergunning afgeven. Wij verzorgen al jaren bouwkundig tekenwerk voor zowel particulieren als ondernemingen. Hierdoor kun je rekenen op een vakkundig en professioneel bouwkundig tekenbureau. Komt u ook om de koffie om uw opdracht bespreken?