Twegiite
Image default
Auto's en Motoren

Haal je rijbewijs met hulp van Gelijk Geslaagd

Je rijbewijs halen, het vergt even een flinke dosis doorzettingsvermogen. Veel mensen zien vooral op tegen het theorie examen. Wij van Gelijk Geslaagd maken het theorie examen makkelijker voor je door een zeer effectieve eendaagse cursus auto theorie aan te bieden.

1 dag. Dat is wat we nodig hebben om jou de theorie zo goed aan te leren dat je kans van slagen super groot is. Ons slagingspercentage is zeer hoog, zo goed als iedereen die onze theoriecursus volgt slaagt meteen voor het theorie examen bij het CBR.

Unieke, doeltreffende methode

Onze methode en manier van lesgeven is uniek. En uiterst doeltreffend. We werken niet uit boeken, die saaie theorieboeken hoef je dus niet te kopen of kan je weer terugzetten in je kast. Wij werken met beeldmateriaal waarop we situaties uit de praktijk laten zien. Bij deze situaties en voorbeelden krijg je een duidelijke uitleg van onze docent. Stapje voor stapje krijg je zo de theorie aangeleerd. Voor ingewikkelde situaties of moeilijke lesstof heeft de docent goeie trucjes, ezelsbruggetjes en tips. Hierdoor zal je ook die lastige theorie niet meer vergeten.

Tijdens de cursus is er continu ruimte en tijd om je vragen te stellen. Gaat het iets te snel of begrijp je iets toch nog niet? Geen probleem, dit kan je gewoon aangeven en de docent zal je extra uitleg geven of het nog een keer herhalen. Hierna gaan we werken met oefen examens. Je gaat deze examens, die hetzelfde in elkaar zitten als het examen bij het CBR, op je gemak maken. Doordat de stijl en de vragen precies zo zijn als het examen bij het CBR raak je uitstekend voorbereid. De vragen en vraagstellingen zijn straks bij je echte examen bekend bij je.   

Goed voorbereid naar je examen

Wil jij je zo goed mogelijk voorbereiden op je theorie examen? Schrijf je dan meteen in voor de theorie cursus auto. Naast de cursus autotheorie geven wij ook nog een cursus voor het aanleren van motortheorie en scootertheorie.

Gelijk Geslaagd zorgt ervoor dat iedereen voor het theorie examen zal slagen!

https://www.gelijkgeslaagd.com/