Twegiite
Image default
Bedrijven

Ga voor veilig met werkkleding voor bouwvakkers!

Ga je aan de slag op de bouwplaats, zorg er dan voor dat je de juiste werkkleding voor bouwvakkers draagt. Hiermee vergroot je jouw veiligheid en is de kans op schade bij ongelukken een stuk kleiner. Er zijn verschillende kledingstukken waar je aan kan denken, maar ook de juiste persoonlijke beschermingsmiddelen zijn van groot belang.

Verschillende kenmerken om op te letten

Bij het uitkiezen van de juiste werkkleding is het van belang om op de kwaliteit te letten, maar ook op het comfort, de functionaliteit en de weersbestendigheid. Daarnaast is de veiligheid van de bouwvakkers topprioriteit. Door te kiezen voor de juiste kleding en accessoires, verklein je de kans op ongelukken tijdens de werkzaamheden. Denk bij werkkleding aan een speciale broek en jas. De werkbroek is van een goede, stevige kwaliteit en daarnaast is het vloeistofdicht. Werk je voornamelijk buiten, dan draag je ook een werkjas. Deze beschermt jouw tijdens het werk, maar het zal ook bestand zijn tegen regen en wind. Er zijn Europese richtlijnen opgesteld met betrekking tot jouw veiligheid en gezondheid op de werkvloer. Het is belangrijk om na te gaan of de werkkleding die jij wilt aanschaffen voldoet aan deze eisen. Zo voorkom je gedoe op het moment dat er een ongeval plaatsvindt.

Veiligheid boven alles

Naast de perfecte werkkleding is het belangrijk om de juiste veiligheidsmaatregelen te nemen. Draag tijdens de werkzaamheden altijd goede bescherming, zoals werkhandschoenen, een veiligheidshelm en speciale schoenen. Deze schoenen beschermen je voeten tegen voorwerpen die erop kunnen vallen, maar ook tegen snij- en stootschade. Vergeet daarnaast niet om gehoorbescherming te dragen. Je wordt tenslotte op de werkplaats blootgesteld aan veel harde geluiden. Dankzij het gebruik van de juiste gehoorbescherming voorkom je gehoorbeschadiging op de langere termijn. Tot slot is een helm een must om te dragen als jij werkzaam bent als bouwvakker. Je verkleint de kans op schade op het moment dat er een object van grote hoogte op je valt.

Het visitekaartje van jouw bedrijf

Koop je werkkleding voor bouwvakkers, dan kan je overwegen om dit te laten bedrukken. Bedrijfskleding laten bedrukken brengt vele voordelen met zich mee voor jouw bedrijf. Het zal niet alleen zorgen voor een grotere naamsbekendheid, het oogt daarnaast ook erg professioneel. Bij Hurricane kun je jouw bedrijfskleding laten bedrukken of borduren met een logo, afbeelding of tekst. Er is een uitgebreid aanbod aan kleding van hoge kwaliteit in uiteenlopende maten. Kies werkkleding voor bouwvakkers uit die het beste past bij de werkzaamheden die jij of jouw werknemers uit gaan voeren.