Twegiite
Image default
Dieren

Een mooie hond voor een mooie eigenaar

Bent u op zoek naar een hondentrimsalon in regio den haag en omstreken? Zoek dan niet verder want wij zijn de beste hondentrimsalon in den haag, u bent bij ons helemaal aan het juiste adres. Wij zijn de beste hondentrimsalon in Den Haag met vele goede recensies door de jaren heen. Wij bieden u de beste zorg en service voor uw hond in onze hondentrimsalon in Den Haag, het gaat immers om het beestje niet waar? Door onze jarenlange ervaring in deze branch kennen wij de honden als de beste, en weten precies hoe we uw dieren het beste kunnen benaderen. Niet iedere hond wordt graag getrimd maar wij weten daar wel raad mee, uit onze ervaring hebben wij technieken ontwikkeld om uw hond zo kalm en comfortabel mogelijk te houden terwijl wij het beestje er weer piekfijn uit laten zien. Als om door een ringetje te halen, in onze hondentrimsalon in den haag.

Een mooie eigenaar behoort..

U let zelf op uw uiterlijk en ziet er verzorgd uit, u wilt uiteraard hetzelfde voor uw hond, alleen kan de hond dit niet altijd zelf. Daarom zijn wij er, als hondentrimsalon in den haag zien wij het als onze taak om het beste uit uw hond te halen zodat op zijn beurt uw hond weer het beste uit u kan halen. De hond is immers deel van uw aanwezigheid als u met de hond op stap bent en met onze behandeling maakt u de beste indruk op de andere mensen en wellicht ook wel honden, daar twijfelen we niet aan. Bent u dus op zoek naar een hondentrimsalon in Den Haag, twijfel niet en kom naar onze salon toe, wij zijn de beste!

Niet voor de poes

Wij doen uitsluitend honden, wij vinden dat dit de beste huisdieren zijn en er is geen beest trouwer en loyaler dan een hond. Daarom maken wij er een punt van om uitsluitend honden te trimmen dat betekent dus geen cavia’s.