Twegiite
Image default
Gezondheid

Een Holistische Aanpak voor SAPS bij Focus Fysiotherapie

Innovatieve Schouderzorg op Maat

Bij Focus Fysiotherapie bieden we een holistische benadering van schouderzorg, met speciale aandacht voor het behandelen van Subacromiaal Pijnsyndroom (SAPS). We begrijpen dat SAPS een uitdagende aandoening is die het dagelijks leven aanzienlijk kan beïnvloeden. Daarom streven we ernaar om innovatieve en gepersonaliseerde behandelingen aan te bieden om onze patiënten te helpen bij het herwinnen van hun mobiliteit en het verminderen van pijn.

Een Nieuw Perspectief op Schouderpijn: Diagnose en Symptomen

SAPS wordt gekenmerkt door pijn en ongemak rond de schouder, vooral bij het uitvoeren van bewegingen zoals het optillen van de arm of het draaien van de schouder. Onze ervaren fysiotherapeuten hebben de expertise om nauwkeurig te diagnosticeren en de symptomen van SAPS te begrijpen, wat essentieel is voor het ontwikkelen van effectieve behandelplannen.

Op Maat Gemaakte Behandelingen: Een Unieke Aanpak

Bij Focus Fysiotherapie geloven we in het belang van op maat gemaakte behandelplannen die zijn afgestemd op de individuele behoeften van elke patiënt. Onze benadering omvat een combinatie van therapieën, waaronder oefentherapie, manuele therapie en educatie over houding en beweging, om de algehele functionaliteit van de schouder te verbeteren.

Innovatieve Behandelmethoden: Gericht op Resultaten

  • Oefentherapie: Gerichte oefeningen om de spieren rond de schouder te versterken en de mobiliteit te verbeteren, met als doel het verminderen van pijn en het verbeteren van de algehele functionaliteit.

  • Manuele therapie: Technieken zoals mobilisaties en manipulaties om de beweeglijkheid van het schoudergewricht te vergroten en de pijn te verlichten, waardoor patiënten meer bewegingsvrijheid ervaren.

  • Educatie en preventie: Voorlichting over houdings- en bewegingsadviezen om herhaling van klachten te voorkomen en patiënten in staat te stellen hun schoudergezondheid te behouden op lange termijn.

Samen Op Weg naar Herstel: Ondersteuning en Follow-up

Bij Focus Fysiotherapie geloven we in de kracht van samenwerking tussen therapeuten en patiënten. We bieden continue ondersteuning en follow-up gedurende het gehele behandelproces, waarbij we de voortgang van de patiënt nauwlettend volgen en indien nodig behandelplannen aanpassen om optimale resultaten te behalen.

Neem Contact Met Ons Op

Als u last heeft van SAPS en op zoek bent naar effectieve en gepersonaliseerde schouderzorg, neem dan vandaag nog contact op met Focus Fysiotherapie. We staan klaar om u te helpen uw mobiliteit te herstellen en uw kwaliteit van leven te verbeteren.

 

https://focusfysiotherapie.nl/u-heeft-saps-subacromiaal-pijnsyndroom-hoe-kan-een-fysiotherapeut-u-helpen/