Twegiite
Image default
Verbouwen

De energiekosten verminderen

Wanneer u een huis heeft gekocht of u er al vele jaren in woont, dan is het mogelijk dat u nog enkel glas heeft. Vooral de laatste tijd is het energieverbruik een groot hangijzer. Omdat het gas zo sterk in prijs is gestegen, is het belangrijk dat u de energierekening gaat verminderen. Dat kan, als u het energieverbruik kunt verlagen. Dat is te verlagen wanneer u het enkel glas, waardoor er veel warmte verloren gaat, gaat vervangen door dubbel glas. Wanneer u een expert zou inschakelen om te berekenen waardoor u zo veel betaalt voor uw energie, dan zal hij u zeker aanraden het glas te laten vervangen. Voor het vervangen van glas Geldrop heb je een aannemer en een glaszetter in Geldrop nodig.

De aannemer en glaszetter

Voordat u uw enkelglas kunt laten vervangen door dubbel glas, is het verstandig om eerst uw kozijnen te laten nakijken. Wanneer u een aannemer heeft ingeschakeld, zal deze kijken of uw kozijnen nog goed zijn. Wanneer deze nog in orde zijn, dan hoeft hij alleen de sponningen dieper uit te frezen, als het dubbel glas wordt geplaatst. Woont u in Brabant, dan kunt u Van de Akker glaszetters en glashandel benaderen. Een glaszetter van Van de Akker glaszetters en glashandel zal langskomen om het glas dat gebruikt moet worden op te meten en te bestellen. Wanneer al het dubbelglas binnen is, dan zal hij met de aannemer een dag afspreken om het glas Geldrop te vervangen. Het glas zal worden verwijderd en de sponningen worden dieper gefreesd. Wanneer de kozijnen rotte plekken heeft, zal de aannemer u aanraden om ook nieuwe kozijnen te plaatsen. Met uw goedkeuring worden de kozijnen door de aannemer in zijn werkplaats gemaakt. De maten van het glas zal hij aan de glaszetter doorgeven. Wanneer het glas bij de glaszetter Geldrop binnen is, wordt door de glaszetter een dag afgesproken om het glas te plaatsen. De aannemer zal vooraf de kozijnen vervangen. Woont u in Helmond, dan kunt u een glaszetter Helmond benaderen, maar ook Van de Akker glaszetters en glashandel zal graag bij u langskomen om de werkzaamheden te verrichten

Het bespreken van het glas

Laat u door de glaszetter Geldrop goed voorlichten over de voor- en nadelen van de verschillende soorten glas. U zou zelfs kunnen besluiten om drievoudig glas te gebruiken. Het voordeel daarvan is dat u nog minder warmte verliest aan de buitenlucht. Natuurlijk is drievoudig glas weer duurder dan dubbelglas, maar dat wordt zeker terugverdient in deze dure tijd van de gasprijzen. Het ziet er ook nog niet naar uit dat de gasprijzen aanzienlijk zullen zakken, dus het overwegen van drievoudig glas is zeker de moeite waard.

https://akkerglas.nl/