Twegiite
Image default
Zakelijk

De belangrijkste voordelen van een bedrukte mok

Het geven van een leuk relatiegeschenk is niet makkelijk. Veel relatiegeschenken zijn afgezaagd of zijn alles behalve praktisch. Volgens ons, de experts, is het echter juist belangrijk dat de ontvanger iets aan het relatiegeschenk heeft. Bovendien is het wenselijk dat je met het relatiegeschenk iets uit kunt stralen. Als je een echt goed relatiegeschenk geeft, voer je op een slimme manier ook nog een vorm van marketing.

Veel bedrijven kiezen er tegenwoordig voor om een bedrukte mok als cadeau te geven. Leuk? Ja, absoluut. Afgezaagd? Nee, zeker niet. Een belangrijk voordeel is namelijk dat je de mok geheel naar wens samen kunt stellen. Dat is echter niet het enige voordeel van een bedrukte mok.

Voordeel 1: je kunt een mok op allerlei manieren laten bedrukken

Wat jij precies op de mok wilt laten bedrukken, is volledig aan jezelf. Je kunt bijvoorbeeld het logo van je bedrijf op de mok bedrukken, maar je kunt ook een gave foto op de mok af laten drukken. Tevens is het mogelijk om de naam van de ontvanger op de mok af te laten drukken. Ongeacht waar je voor kiest, weet je de mok geheel naar je wens te maken. Mede daarom is een bedrukte mok niet afgezaagd; elke bedrukte mok die je geeft, is immers op zijn eigen manier uniek.

Voordeel 2: het is een praktisch cadeau

Heb je wel eens een cadeau ontvangen waarvan je dacht ‘wat moet ik hier mee?’. Dan ben je niet de enige. Het is leuk om een cadeau of relatiegeschenk te ontvangen, maar het is wel wenselijk dat dit cadeau enigszins praktisch is. Als je voor een bedrukte mok kiest, is dat absoluut het geval. De ontvanger kan immers dagelijks gebruik van de mok maken. Zodra de ontvanger gebruik van de mok maakt, denkt hij/zij bovendien direct aan jou en je onderneming.

Voordeel 3: de kosten vallen reuze mee

Spreken de bovenstaande voordelen je nu al aan? En wil je daarom zo snel mogelijk bedrukte mokken gaan bestellen? Dan is het goed om te weten dat de kosten reuze meevallen. Met name als je grotere hoeveelheden mokken gaat bestellen, vallen de kosten per mok reuze mee. Als je écht veel mokken gaat bestellen, kun je mogelijk zelfs een extra korting bedingen.

Voordeel 4: goed voor de naamsbekendheid van je onderneming

Kies je ervoor om het logo van je bedrijf op de mok te laten bedrukken? En geef je de mok vervolgens aan al je klanten, medewerkers en relaties? Dan ben je op een hele slimme manier marketing aan het voeren. Het logo op de mok zorgt namelijk voor een toename van de naamsbekendheid van je onderneming. Elke keer als de ontvanger je logo ziet staan, denkt hij/zij weer even aan je. Mocht de ontvanger in de nabije toekomst behoefte aan specifieke producten of diensten hebben, is de kans heel groot dat de ontvanger daarbij direct aan jou denkt. Met alle dank aan de bedrukte mok die je gegeven hebt.