Twegiite
Image default
Zorg

Coach Deventer helpt bij conflicten oplossen

De hulp van coach Deventer wordt steeds vaker ingezet om een zakelijk conflict op te lossen. Dat is ook logisch, want met de hulp van coach Deventer worden veel sneller conflicten effectief opgelost. En meestal geldt: hoe sneller een zakelijk geschil de wereld uit is, hoe beter. Waar moet je op letten als je overweegt om coach Deventer in te schakelen?

Wanneer schakel je coach Deventer in?

Er bestaan diverse soorten mediation waarbij je de coach Deventer kan inschakelen. De meest voorkomende is mediation bij echtscheiding. Ook wordt de coach Deventer er steeds vaker bijgehaald wanneer er sprake is van een arbeidsgeschil of familieruzie. Maar wanneer kies je nou voor deze aanpak? Dat doe je als er sprake is van een zakelijk geschil zónder dat het gaat om een arbeidsconflict. Bij een arbeidsconflict gaat het over de arbeidsverhoudingen. Dat kun je een natuurlijk zakelijk geschil noemen. Maar omdat de kennis en kunde van de coach Deventer  zo specifiek is voor een arbeidsconflict, zien we dat niet als een zakelijk conflict. Alle andere vormen van conflict die niet in de privé-sfeer vallen, zien we wel als zakelijk conflict.  

Voorbeelden

Waarvoor is de hulp van coach Deventer dan voor bedoeld? Dat kan zijn als een klant vindt dat de leverancier zich niet aan de leveringsvoorwaarden heeft gehouden of als een koper en verkoper zijn het niet eens over de waarde van een bedrijf. Ook kan het voorkomen dat er ruzie in de raad van bestuur, er een zakelijk geschil tussen directie en vakbond of de Raad van Commissarissen wordt het niet eens over de keuze voor een nieuwe directeur. Er zijn heel veel mediators. Hoe je de beste kunt kiezen is lastig. Coach Deventer heeft al veel goede recensies en jarenlange ervaring en is daarom een goede keus.